Upgrade uw systeem met een SSD

Hoogstwaarschijnlijk heeft je huidige laptop, computer of Mac device nog een traditionele harde schijf waar je al jaren prima mee kan werken, je toestel wordt wel wat langzamer maar goed daar leer je mee leven want het apparaat is ook niet nieuw meer natuurlijk… Maar moet je nu echt op deze manier verder blijven werken? Bestaat er geen betaalbare oplossing voor jouw laptop of computer?

Waar een harde schijf al jaren de standaard is voor data opslag bij de meeste computermerken is het eigenlijk een verouderd concept met achterhaalde technologie. De fabrikanten weten dit ook en zijn daarom met met de nieuwe (duurdere) series ook overgestapt op SSD’s om hogere snelheden te kunnen halen. Echter bij de meeste computermerken is dit tot op vandaag nog steeds een vrij dure optie die men aanbied op het moment van aankoop. Standaard gebruiken de meeste fabrikanten nog steeds de verouderde harde schijf technologie, omdat dit de algemene productiekosten laag houdt.

In 95% van de gevallen kunnen wij jouw iets oudere laptop, computer of Mac device compleet upgraden met een SSD schijf. Een kleine investering die je doet om jouw verder perfect werkende laptop of computer een nieuw leven te geven. Naast de toenemende snelheid van een SSD in jouw systeem, biedt deze ook nog tal van andere voordelen. Bovendien zorgen wij met onze clone software voor een naadloze overgang met behoud van al uw gegevens.

Meer werkgeheugen nodig ? (RAM)

De meest foute redenering ooit gemaakt in computer upgrades is wellicht de gedachte dat meer werkgeheugen zorgt voor een snellere computer. Als je een snellere computer wilt dan heb je meer nood aan een SSD upgrade dan aan een RAM upgrade. Echter als je vaak foto of videobewerkingen doet in programma’s als Photoshop, Indesign, Final Cut Pro, etc.. of als je graag de allernieuwste games speelt op uw computer en je daarbij het gevoel hebt dat op die specifieke moment uw computer traag is, dan heb je een RAM upgrade nodig. Want in het werkgeheugen (RAM) worden al deze processen verwerkt. Dus met meer werkgeheugen zal je dus sneller foto’s en video’s kunnen renderen en meer frames per seconde halen in je games. Hoewel dat naast voldoende werkgeheugen het vaak ook noodzakelijk is een stevige processor en dedicated grafische kaart te hebben.
Snel hulp nodig? Neem meteen contact op met ons support team +32 (0)9 396 11 51